Us informem que el Departament d’Educació ha decidit ajornar tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes. El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.

La informació de cara al curs vinent per a les famílies que estigueu interessades en la nostra escola es fa, preferiblement, a través d’una entrevista amb la direcció del centre, tot aprofitant el mateix dia per veure l’escola en funcionament.

NOVETAT: Donada la situació excepcional que estem vivint, oferim la posssibilitat de mantenir videoconferències amb l’equip directiu de l’escola per tal de poder-vos explicar, de la manera més propera possible, les característiques del nostre centre. Us podeu adreçar a la secretaria per demanar dia i hora al telèfon 934170321 o a projecte@escolaprojecte.cat. Si ho desitgeu, també podeu fer un recorregut virtual a l’escola seguint aquest enllaç.